Personlig träning
Personlig träning/ 3D-träning

Vi kan hjälpa dig med din träning! Spelar ingen roll vilket mål du har eller hur mycket träningserfarenhet du har. Vi kan ge dig exakt den träningen du behöver. Här på Karlstads Träningspraktik får du hjälp med olika typer av träning. Vi strävar alltid efter att göra träningen så roligt som möjligt!

Allt läggs upp individuellt och om det behövs även grenspecifikt för just din idrott. I din personliga träning väver vi oftast in 3D-träning in för att få dig så stark som möjligt i hela kroppen. Oavsett om du vill vara stark i din vardag eller utvecklas i din idrott. I gymmet på Gräsdalen har vi möjlighet att ge dig bästa träningsuppläggen och teknikträningen, vare sig du aldrig har tränat förut eller om du hållit på med träning i hela ditt liv. På Karlstads träningspraktik utgår vi enbart utifrån din nivå och ditt egna personliga mål som du vill uppnå.

Du kan träna ensam med din personliga tränare eller tillsammans med nån annan som du känner. Då bokar ni upp er för en PT-duo vilket är fantastiskt roligt och också billigare. Small group är också ett roligt alternativ om man vill träna i en mindre grupp med personlig tränare.