3D
3D Rehab

3D står för att kroppen ska röra sig tredimensionellt. Just därför är det viktigt att se kroppen som en helhet och förstå vad som händer vid vissa rörelser och i vissa lägen. Lägen som vi hamnar i både i vår vardag, när vi tränar eller på jobbet.

Med 3D-funktion kan vi på Karlstads träningspraktik på ett säkert sätt testa av kroppen och se vart det är ”hack i skivan” som också oftast leder till kompensationer någon annan stans. På Karlstads Träningspraktik ger vi dig verktygen för en säker och lättförståelig 3D-rehabilitering. Du kommer att få en utbildning i din egen kropp och få veta exakt vad just du behöver göra för att skapa bästa förutsättningar vare sig det är att bli smärtfri, hålla sig skadefri i din sport eller bara klara av sitt jobb. Med 3D-rehaben/3D-funtionen jobbar vi parallellt med 3D-fasciabehandling vilket innebär att vi ser till att lossa på muskelfascian med massage för att 3D-rehaben ska bli så bra som möjligt. Detta är en typ av idrottsmassage som har visat sig mycket effektiv.

På Karlstads träningspraktik behandlar vi klienter med knäproblem, ryggvärk, fotproblem, höftsmärta, nackont, axlar och skulderbladssmärtor med 3D-rehabilitering.