Gymmet och medlemskap

Tanken med vårt gym på Gräsdalen i Karlstad är att det ska kännas fräscht, nytt och personligt när man kommer hit.

Här tar vi in ett begränsat antal medlemskap just därför att man ska få träna ifred och för sig själv. Gymmet är uppbyggt med fria vikter och konditionsmaskiner så det passar dig som vill träna mer utan maskiner.

Här erbjuder vi gruppträning för allmänheten och 3D-mamma-kurser. Och för alla företag på Gräsdalen finns ett brett utbud av friskvård och närheten till gymmet och de generösa öppettiderna bidrar till att träningen lättare blir av. Här kan man träna innan jobbet, på lunchen eller direkt efter jobbet innan man åker hem, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för att få sin träning att bli av.

Om mig

Jag heter Åsa Johansson och 2009 tog jag beslutet att satsa på en yrkesinriktning inom träning och friskvård. Som lagsportstjej inom handboll, fotboll o innebandy så har träning oxh rörelse alltid varit en del av mitt liv sedan jag var barn.

Jag började som massör, klassisk svensk massage för att år 2010 utbilda mig till Personlig tränare. Direkt efter att jag fått min licens tog jag anställning på ett gym där jag blev kvar i 5 år. Sedan 2015 har jag drivit eget företag. Som massör har jag vidareutbildat mig flertalet gånger framförallt som idrottsmassör och i 3D-fascia och utbildning inom muskeltöj och strech. Jag använder den massörkunskapen dagligen i mitt jobb.

Det finns en stark passion för mitt jobb o att få göra skillnad för andra människor, och att få ge dom en bättre hälsa o livskvalitet i vardagen är för mig det bästa jag kan göra. Där har utbildningen i 3D-funktion öppnat upp nya dörrar och gett flera verktyg för att bli bättre som Personlig tränare.

En stor dröm gick i uppfyllelse när jag 1/10 2017 öppnade ett eget gym på Gräsdalen i Karlstad. Här kan man träna lite mer för sig själv och känslan är familjär och personlig, träningen blir kravlös och man behöver inte trängas med andra. I samband med nya lokaler behövdes fler i företaget så instruktörer och medlemsrådgivare är involverade och tillsammans gör vi gymmet på Gräsdalen i Karlstad till ett gym som alla kan gå till.